Pojam uzroka u krivičnom pravu - razlikovanje uslova prema vrsti njihovih posledica i prema vremenu kad su ispunjeni : Arhiv za pravne i društvene nauke, br. 3/1910, str. 176-187. - Živanović, Toma (Crimen, 2020)
Not available in English