Osnovi kaznitelnog prava, g. Ortolana profesora u Fakultetu prava u Parizu: preveo Mihailo M. Radovanović, Državna štamparija, Beograd, 1864, str. 99-112. - Radovanović, Mihailo (Crimen, 2015)
Not available in English